Cupcakes med hallon


Idag efter jobbet hade jag sådan lust att göra något speciellt så jag fixade cupcakes! Med grön, vit och chokladfrosting. Dessutom dekorerade jag dem med strössel och nyplockade hallon! Hur gott ser det inte ut? Ska snart smaka på dem bara frostingen stelnat. Hoppas på bra resultat! ♥

Sommarblomma


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Mitt objektiv är det bästa! Kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar bokeh effekten och den häftiga fokusen. Vad denna blomma heter vet jag inte, någon som vet? Så har jag en fråga till: Vad tycker ni om bloppis? Ska jag eller ska jag inte ha... Din åsikt som räknas!

Sommar, sol och outfit


Linne Weekday / Shorts ONLY (Avklippta jeans) / Skor H&M / Armband GinaTricot

Idag blir det en hemmadag i solen och på kvällen spenderar jag tiden på sportplanen. Nu ska jag bara fota lite med mitt älskade 50mm objektiv och sedan äta något. Men först av allt - läsa mina favoritbloggar och besvara kommentarer. Just det, friidrotts-EM blir det också! Ciao. ♥

Orange blomma


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Ska snart åka hem igen efter en solig dag här hos mina grandparents. Har hunnit fota lite och här kommer smakprov på bilder från det nya objektivet! Bilderna är oredigerade men mer får ni se då jag kommer hem! :)

Glass / Ice-cream

Idag har jag redan hunnit morgonträna, jobba och åkt till min mormor och morfar. På vägen hit åt vi lite glass med grädde, sås och strössel - gissa två gånger hur gott det var! Och visst ser det lockande ut?
Nu ska jag gå ner till stranden för ett eventuellt kvällsdopp och gå till min mormors café och äta lite kakor. Gud vad jag äter mycket gott idag, men varför motstå? Ha en fin kväll i alla fall. ♥

Nytt objektiv - Canon EF 50mm f/1.8 II


Idag kom det! Och gissa vem som är glad. Väntade två veckor på det och nu är det här. Betalade 1060 kr för det, så rätt billigt ändå. Nästa inköp blir antingen ett stativ, ett batterigrepp eller 70-300mm objektiv. Vi får väl se! ;) 

Har du ett sådant objektiv - är det bra?

White coloured butterfly


Klickade snabbt av några bilder av denna fjäril. Visst ser det ut som de har ögon? Det visste jag inte att fjärilar hade. Trodde bara de kände sig fram med sina antenner. Tror ni det är en kålfjäril jag lyckats hitta eller är det någon annan sort? Berätta gärna ifall ni vet. :)

Somrigt rosa


Klänning GinaTricot / Shorts ONLY (Avklippta jeans) / Väska Fashion Shop / Skor KappAhl

Har redan hunnit en sväng till stan idag. Har köpt pärmar, papper, pennor och dylikt till skolstarten. Det blir ju faktiskt att börja gymnasiet, spännande! ;) Idag har jag planerat in en träning, men inget mer. Så nu ska jag städa mitt skolboks-skåp så jag får in nya böcker i det om några veckor. Ha en fin dag! ♥

Tagetes / sammetsblomma


Var ute och fotade lite tidigare idag, men gud - att stå ute med kameran i fyrtio grader kan ju inte vara helt normalt. Då menar jag temperaturen, för att fota är fullständigt normalt. However, resultat från fotograferingen får ni en annan dag. Detta är en gammal bild!

Färg eller svartvit?

Looken idag


T-shirt Weekday / Shorts H&M / Halsband Lindex

Detta är jag idag. Till skillnad från igår då det var under tjugo grader är det nu kraftigt över det. Igår gick jag omkring i leggings och idag minishorts, varierande väder vi har här i Norden! Nu ska jag i alla fall ut en stund och se om jag klickar av några fina sommarbilder. I'm out!

Vill ni se dagens outfit oftare?

My weekend


Gårdagen började med en tågresa, 2 timmar. Sedan fortsatte det med shopping hela dagen. På kvällen åkte vi iväg på en minikryssning. Vädret var verkligen ideal, det var varken varmt eller kallt. Kring 17 grader. Maten som serverades var utsökt (ceasarsallad, grillbiff och bärtårta med glass) och utsikten var vacker. En toppenhelg med andra ord för min del. :-) Och nu är jag återigen hemma.

Dagens shopping - tjuvtitt

Väska Adidas (Stadium), 450kr  / Jacka/cardigan Reflex, 100kr (249kr) / Skor I ♥ LINK, 149kr / Klänning GinaTricot, 49kr (149kr) / Armband GinaTricot, 39kr (159kr)

Hallå! Sitter på hotellrummet just nu. Vi har åkt tåg hela morgonen och nu under dagen har vi shoppat - och det har ju regnat så det har ju varit perfekt väder för shopping. Ovan får ni en liten tjuvtitt på vad jag köpt. Bättre och rätt storlek av bilder kommer då jag är hemma. Just nu har jag inga redigeringsprogram på denna dator. Nu ska jag snart ut på "minikryssning" som räcker 2½ timme. Ska äta något riktigt gott och hoppas på uppehåll! Take care!

Uppdaterat - bättre bilder.

BLOMMIGT


Känner du igen byxdressen? Du som läser Tinkerbellas blogg kanske gör det. Hon har nämligen en likadan och den klär henne super, kolla in den här! För övrigt får jag väl säga att jag inte skulle tacka nej till den eller den första kjolen heller. Superfint, alla borde ha något blommigt i garderoben nu till sommaren. Måste köpas i morgon! :-) Hörs imorgon igen, kommer åka bort, men bloggar därifrån om tillgången till internet fungerar! KRAM.

Musiktips


Alla bilder är klickbara och är en länk till Youtube. Det vill säga, musikvideon. Skriv gärna vilket låt du gillar bäst här i inlägget. :-)

Ur arkivet - sommarbilder


Rotade lite i arkivet och bildade ett collage av dessa bilder. Nu kan jag bara känna sommarens doft och höra vågorna slå mot stranden. Se och njut! ♥

Linnen GinaTricot 129kr


Snygga linnen jag tänkte tipsa er om. GinaTricot har fått in dessa och dessutom finns det fina toppar med liknande eller motsvarande bilder. Snyggt med tryck, eller vad tycker ni? Jag skulle inte tacka nej till någon av dessa enkla baslinnen.

Grillmat


Grillad majs, nypotatis, bacon, korv och sallad.

Några dagar sedan jag åt detta, fast jag egentligen inte alls gillar korv åt jag det ändå. Men majs är supergott, jag älskar det! ♥ Skulle verkligen vara gott med det nu. Ska snart iväg på träningen men före det ska jag finslipa lite på designen och besvara kommentarer. Ha det gött!

New order


{T-shirt Weekday - Shorts H&M - Armband Pieces/Åhléns}

Hej på er! Detta är hur jag ser ut idag. Kommer ha fullt upp hela dagen, ska nämligen baka namnsdagstårta då vi får gäster på besök lite senare. Ska försöka sola lite också! Nu ska jag då söka upp ett bra och somrigt recept som jag kan sätta igång att baka. Vi hörs lite senare! Kram. ♥

5 places


Dessa fem ställen är några av de få platser jag gärna skulle vilja besöka! Jag har tidigare besökt ställen som Turkiet, Teneriffa och Danmark - men nu skulle jag vilja se mer! Har redan en Gran Canaria resa inbokad i oktober, men storstäder faller mig också i smaken! Har du besökt några storstäder?

Vinnare i fototävlingen


aischa.blogg.se

Bidraget som vann fick endast tre röster fler än de som kom på andra plats. Tre stycken delade andra platsen - emmush.blogg.se, fiiuass.blogg.se och moasfotoblogg.blogg.se. Grattis!

Väskor


Adidasväskor, samtliga från Junkyard, 399kr.


PUMAväskor, samtliga från Skoplejset, 449-499kr.

Nu undrar jag, vet ni fler ställen där man kan hitta liknande väskor? Jag gillar den vita Adidasväskan samt den guldfärgade PUMAväskan. Skulle gärna ta emot tips om billiga ställen där dessa hittas. :-)

Förresten, har du lust att lägga en röst här och här? Du är guldvärd om du gör det. ♥

Bye bye bloggen


Bilderna är inte tagna av mig, det är bara jag som fixat collaget.

I morgon ska jag åka iväg på friidrottstävlingar igen. En 7 timmars lång bussresa. I denna värme. Kul! Men tävlingarna ser jag framemot i alla fall. Så vi hörs igen på söndan den 18:e! Ha det superbra!

Glöm inte bloglovin' och Twitter så du kan följa mig under tiden! Uppdaterar på Twitter titt som tätt. Klicka bara på knapparna! ^^


Foodtime - lasagne


Ganska enkelt, men så gott! Jag kryddade lite extra med oregano, basilika och salt - namnam! ♥ Dessutom la jag på lite tomater för att det inte skulle bli så tråkigt att se ut med enbart ostsåsen. Har inte ätit detta på länge, men gott är det ju!

Flower summer

Den här bilden är tagen för ett tag sedan, men jag gillar den ändå. Fokusen är ju bra i alla fall, enligt min åsikt. Tycker alltid att bilder som är tagna på längden är för stora att lägga upp, så jag lägger oftast två likadana vid sidan om varandra. Denna blev ju lite speciell i alla fall. ;> Hoppas ni har en fin dag. Jag ska hoppas på att åskan inte når oss idag. Kramar!

Orange och grön


Tog med mig kameran ut idag. Men gud, efter två minuter var jag helsvettig av värmen - men denna bild klickade jag av i alla fall. Gillar effekten, med tanke på att det ändå är standardobjektivet 18-55mm jag fotar med. :-)  Vill ni se mer naturbilder?

Brownies - recept


RECEPT (12 st): 200g mörk choklad, 3 msk kakao, 4 dl vetemjöl, 4 dl strösocker, 1 tsk bakpulver, 4 ägg, 2 dl gräddfil, 1 dl hackade nötter.

GÖR SÅHÄR: Sätt ugnen på 200 grader. Smält chokladen i vattenbad. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Knäck ner äggen och blanda i gräddfilen samt den smälta chokladen. Rör om och häll i nötterna.
Bred ut smeten på en bakplåtspapper klädd plåt. Grädda i ca 20 minuter. Låt svalna och servera med glass eller grädde. Tips: färska jordgubbar! ;)

What to buy


Detta ska jag försöka köpa inom juli-augusti månad. Har slösat så mycket pengar på en massa kläder den senaste tiden så jag tänkte att jag skulle försöka hålla mig till det jag "får" köpa. Får se hur länge det håller. Tror ni jag lyckas hålla mig ifrån klädrean?

Prickiga jag

{Linne Divided, H&M - Kjol Vero Moda (ny! 149kr) - Armband Pieces}

Idag kör jag med prickigt och kjol. Det är inte precis så att man ser mig så här varje dag. Men idag tänkte jag köra med något nytt och det är ju superskönt att gå omkring i kjol. Nu ska jag äta något och sedan lägga mig i solen - igen! PUSS!

Frukost

Vaknade redan vid 9-tiden idag eftersom det är så varmt. Började i alla fall dagen nyttigt - med flingor, mjölk och äpple + en ostmacka. Det är redan 30 grader ute, så jag tänker faktiskt spendera största delen av dagen ute idag. Det är ingen idé att sitta inne, så ut med er!

Butterfly


Passade på att fotografera en fjäril på en blomma idag. Tog minst 20 misslyckade bilder, men här är i alla fall två stycken rätt okej bilder på detta färgglada kryp. :-)

Dagen har spenderats utomhus - på gården och på sportplanen. Cyklade även en sväng in till stan och hem kom jag med ingenting. Nu ska jag bara äta ett ballerinakex före jag går i duschen. Ha en superkväll! Kramar.

Dagens soliga look

{Linne BikBok - Shorts H&M - Bikini H&M - Skor Divided, H&M - Smycken}

Hej! Solen skiner, lovelovelove. ♥ Jag och min syster ska ta en sväng in till city och köpa en film eller någon annan spännande underhållning. Senare kanske vi lägger oss på stranden eller bara hemma på gården. Ha det bäst i solskenet! :-)

Finalister, fototävling

1. emmush.blogg.se - "En blomma i gräset"


2. erikastankar.blogg.se - "Sommarens första tecken!"

3. sofiialovefoto.blogg.se - "En fin blomma i det gröna gräset"

4. fiiuass.blogg.se - "En humla på blomman"

5. wilmandersson.blogg.se

6. lillmoaslife.blogg.se - "En fluga på ett par rosa blommor en vacker sommardag"

7. aischa.blogg.se - "Från vår dag på Ven då solen sken hela tiden"

8. isthissomething.blogg.se - "Fina plommonblommor som hör till sommaren!"


9. moasfotoblogg.blogg.se - "Agnes"


10. lydiaroos.blogg.se


REGLER FÖR DIG SOM RÖSTAR:
→ en röst/ip-adress, om jag upptäcker fusk kan ditt bidrag tas bort!
→ man röstar genom att skriva numret eller bloggadressen
→ man får rösta på sig själv
→ röstningen pågår fram till 15 juli kl. 00:00


Glass och jordgubbar


Jag älskar glass! Jag älskar jordgubbar. Glass + jordgubbar = kärlek! ♥ Efter en tre timmar lång dag ute på stranden i värmen är det verkligen gott med något svalkande - som glass. Det fungerar alltid!
Nu ska jag ut och steka en stund igen, med hopp om en lite brunare nyans på huden. I'm out!

Gårdagen i bilder

Såhär vackert var stället vi besökte. Soligt och varmt!


Några lurviga ankungar på strandpromenaden. Fick inte så många lyckade bilder på dem, men detta är en okej bild.


Slutligen dessa. Överst på kyrkan och en hamnvy. Nedan en närbild på ett blad och bokeh-effekt i bakgrunden från den speglande solen i havet.

Förutom detta åt jag två gånger glass. Ena gången åt jag apelsinkinuski och choklad, andra lakrits. Ångrar mig så att jag inte tog bilder på dessa glassportioner, eller på den underbara jordgubbstårtan jag åt! Nu ska jag äta lite och sedan fortsätta stekningen i solen. Har redan varit på stranden tre timmar idag! :-)


Dagens enkla outfit


{Tröja ZARA (ny! 199kr) - Linne BikBok (ny! 99kr) - Shorts H&M}

Hejhej! Idag är det en solig och überfin dag, så jag ska tillsammans med familjen och våra Sthlm-släktingar åka iväg med bilen/båten nånstans! Ska satsa på att köpa en glass nånstans, är riktigt glassugen. :-) Men nu börjar vi få bråttom, så vi hörs kanske senare igen! Ha en superfin dag, kramar.

New order, Weekday

{Grå t-shirt Weekday, 125kr - Vit t-shirt Weekday, 250kr}

Detta är ungefär en tiondel av vad jag shoppade i Göteborg i helgen. Den vita t-shirten kan du även se här! Jag gillar Weekdays kläder, de är snygga, enkla och billiga dessutom! Stort stort plus. Snart ska jag äta lite jordgubbar i väntan på att våra gäster från Stockholm ska anlända. Men först ska jag kolla Twitter och Bloglovin'! Om du vill följa mig finns det länkar i menyn. :-)

Nelly inspirerar - jeansshorts


Dessa enkla, fina och härliga jeansshorts från Nelly skulle jag inte tacka nej till. Speciellt inte de andra! Speciellt fina är de med tyglappar - inte sådana vanliga som alla har. Supersnyggt till bruna ben, så nu ska jag ut i solen och steka en stund! ♥
Missa inte fototävlingen!

Dagens outfit

{T-shirt Weekday (ny! 250kr) - Shorts Avklippta jeans/ONLY - Skor KappAhl - Halsband Åhléns}

Hej solstrålar! Har precis kommit hem från dagens träningspass, tungt i värmen, men skönt. Ska ta mig ut och sola lite nu. Sedan funderar jag på att starta en bloppis också, intresserade?
Förresten - på Weekday (i alla fall i Göteborg) har de storrea på nästan allt. Upp till 75%. Kika in där, shoppade loss där i helgen! Supermycket härliga linnen, toppar och andra plagg. Love! ♥

Fototävling



REGLER:
- Ett bidrag/person.
- Du måste tävla med en giltig bloggadress/e-mail.
- Bilden måste passa in på temat SOMMAR!

SÅ HÄR GÖR DU:
Ladda upp bilden i ett inlägg och länka till den här tävlingen. Det du vinner är ära och länkning. Länka sedan inlägget här/som e-mail och GLÖM INTE att skriva en BILDTEXT till bilden. T.ex. Sommar på havet.

DEADLINE: 10 juli, kl 00:00.

Min helg i Göteborg

Hej på er! Nu är jag hemma igen och jag tänkte börja med att berätta hur jag haft det och vad jag gjort!
Fredag: startade 6-tiden hemifrån mot flygfältet. Landade på Landvetter vid 10-tiden. Checkade in på vårt hotell, åt och begav oss iväg mot Ullevi. Tävlade i 1500m hinder.
Lördag: Tidig väckning, iväg mot Ullevi. Tävlade i 1500m. Åt god pasta på kvällen! :-)
Söndag: Åt frukost, tävlade i 800m sent på kvällen. Blev Liseberg efter det, kom därifrån vid stängningsdags (kl 22). Utforskade Avenyn och åt Toast Skagen (lovelovelove!). ♥
Måndag: Shoppingdag! Gick genom Avenyn till Nordstan och shoppingkvarteret där omkring. Shoppade allt för mycket, as always. Åkte mot Landvetter vid 14-tiden. Hemma igen kl 23. 

Det var min helg i korthet. Har haft det superbra i Göteborgsvärmen. Nu ska jag städa min garderob och ta bort mitt nagellack. Ehehe, ha det bäst!

Hello Gothenburg!

Bilderna sökta via Google!
Landar på Landvetter imorgon på morgonen. Dagens fortsätter med tävlingar på Ullevi, likaså lördag och söndag. Då det blir tid över går vi till Liseberg, härligt! 

Vädret verkar bli rätt okej de första dagarna. Hoppas söndagens och måndagens prognos hinner ändra lite ännu. Skulle sitta fint med samma väder som förra året, 34 plusgrader. Hoppas!

Vi hörs då jag kommer hem igen, antagligen tisdag. Men följ min TWITTER, den uppdateras under tiden jag är i Göteborg! Trevlig helg och ha så kul. ♥


French manicure


Hur du gör fransk manikyr: Måla basfärgen på naglarna, låt torka. Måla Det vita överst på naglarna, låt torka. Måla slutligen med ett genomskinligt lack på naglarna. Enkelt och kan bli riktigt fint. Rekommenderas på längre naglar, inte på mina stumpar. :-)

Köpte franska manikyren igår, från H&M för 50-lappen!

Gårdagens shopping

{Jacka GinaTricot, 150kr - Armband Pieces, 60kr - Halsband Lindex, 60kr - Jeansleggings Pieces, 100kr}

Det var rea överallt! I alla affärer. Tänk er, detta allt köpa jag för 370kr! Rätt så billigt. Jag blev helt förälskad i Peace halsbandet och den rosa jackan, dessutom var den ju superbillig. Love to GinaTricot. Nu behöver jag mat om jag ska överleva.

1st July, outfit!

{Topp Divided, H&M - Jeansjacka Lindex - Väska Fashion Shop (Silja Line) - Shorts H&M - Skor KappAhl}

Här ser ni dagens enkla look! :-) Igår var en toppendag, fylld med biobesöket (Eclipse) och shopping. Kolla in igen lite senare så får ni se vad jag köpt! Nu ska jag äta lite frukost och eftersom det verkar bli fint väder idag (redan kring 20 grader) ska jag ta mig ut. Ha det fint! ♥