Favorit fotobloggar, del 1


Isabella Johansson - Ellen Ahl Axelsson - Michaela Dahlström - Lina Flodins

Dessa fotobloggar kikar jag in på flera gånger per dag. Jag älskar Isabellas blogg eftersom hennes inlägg är varierande och hennes stil är superfin. Fotografera kan hon, det är det inget tvivel om. Ellens blogg är helt fantastisk. Älskar designen och hennes otroliga stil, love! Michaela fotar så bra, finns nog inte många 16 åringar som fotar bättre och så ser jag henne som en förebild. Älskar hennes hår! Lina, supersöt. Fotograferar riktigt riktigt bra! Riktigt duktig tjej.

Nästa gång visar jag mina favorit fotobloggar, del 2!

Dagens fråga


Jag gör mina designer själv & för tillfället är min design under lagning. Som ni ser har det ändrat endel, i menyn och även annanstans. Måste nån dag ut och fota lite för en bra headerbild! Gör du din design själv? :)

Chöcölate

Bakade igår en riktigt god chokladkaka. Blev kladdig i mitten och ut längs med kanterna var den mindre kladdig. Lade i lite bakpulver för att få extra fluff i den. Serverade med glass. Supergott! ♥

Post till mig


Transparent tröja från Nelly, endast 99kr. Beställde tröjan & lite annat som nog kommer dyka upp på bloggen. Angående armbandet från Cocoo, det vann jag! Hos Mimi. Blev superglad när två paket låg hemma och väntade på mig! :-) Tack!

Get inspiration!


Gina Tricot är vad jag jag kallar höstmode! Trendigt & cowboy stil inbakat. Höstvacker blir du alltså om du kollar in på Gina Tricot. Leggings & high heels är riktigt fint. Glöm inte heller bort skjortan och det traditionella skärpet som du kan matcha med vad som helst!

Vilken affär höstshoppar du helst på?

Yellow flowers

Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Har gått runt och fotat nu på morgonen. Först ner till stranden och sedan längs gatorna. Några gula blommor blev det (dessa är oredigerade eftersom jag inte har något redigeringsprogram på min mini-pc). Nu ska jag snart äta, fixa läxor och jobba. Kisses!

Red & white


Topp ONLY / Jeansjacka Lindex / Byxor JC

Prästkrage


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II


Sommaren börjar lida mot sitt slut, eller i alla fall börjar det kännas så då morgontemperaturen ligger på 13 grader. Denna vecka har varit ganska stressig, första veckan, nya tider och nya ämnen. Helt ny miljö. Men nu är det helg och nu ska jag bara vila... & jobba lite. Trevlig helg! ♥

Rainy day


Tunika I ♥ LINK / Bolero Reflex / Jeans Pieces / Skor I ♥ LINK

Höstväder på G? Med tanke på detta åskväder och regnet som vräker ner skulle jag nästan tro det. Tog på mig jeans idag (första gången detta år förutom vintern). Skoldagen är avklarad och nu väntar bara tävlingar i tresteg och 100m. Önska mig lycka till. :)

Boots - klack eller inte?

Vad tycker ni om boots över huvudtaget? Jag gillar nog i detta fall de med klack mer. Fast priset är kanske lite för högt för min ekonomi. Skulle nog inte lägga ut så mycket på ett par sådana skor. 

Är priset för högt & med klack eller utan?

Lakritsglass + kolasås


Detta älskas, eller hur? :) Idag var första dagen i gymnasiet, en timme och fyrtiofem minuter. Vadå lång skoldag? Haha, imorgon börjar lektionerna på allvar och jag måste få böcker fixat, snabbt! Så nu säger jag inget annat än ciao! ♥

Question 4 you


Jag börjar skolan redan imorgon och börjar första året på gymnasiet. Nej - jag har inte valt någon inriktning eftersom det inte finns sådana i Finland! ;) Och med tanke på att jag börjar gymnasiet redan imorgon, har träningar mer eller mindre varje dag så kommer bloggandet ligga lite lågt ett tag, men försöker uppdatera ofta i alla fall. Hoppas ni förstår. Ha en riktigt fin kväll! ♥

Dagens outfit


Topp ONLY / Shorts H&M / Skor KappAhl

Godmorgon! Min dag är redan planerad - ska in till stan med en kompis och efter det ska jag träna. Nu ska jag bara besvara kommentarer, gå ut i solskenet och njuta av den sista sommarlovsdagen - imorgon börjar ju skolan för mig! Ha det bra, kramar.

Yesterday


Gårdagen var fullspäckad. Först var jag till stan för att handla lite mat och sådant, sedan var jag på bröllop som höll på långt in på natten. Maten som bjöds var supergod och brudparet vackert. Hur som helst, nu är jag nyvaken och utvilad. Ska besvara kommentarer och twittra, ha så bra! ♥

Snyggt i höst


Alla dessa snygga höstoutfits och plagg hittar du på H&M Shop Online. Jag tänkte ge lite enkla tips hur man enkelt piffar upp en tråkig höstlook.

Du använder: Enkelt baslinne & leggings/jeans. Tips: Mycket accessoarer - halsband, armband och ringar - uppskattas! Är ditt linne hängande och pösigt går det enkelt att fixa till det med ett snyggt bälte! 
Du använder: Linne & kjol. Tips: Använd ett linne som inte är enfärgat, mönstrat fungerar bra! Höga klackar och en matchande väska passar som pricken över i:et!
Du använder: Klänning. Tips: Matcha med en kuvertväska om det är utekväll, eller en vanlig handbag om det är jobb/skola som kallar. Klackar fungerar alltid, likaså ett par gladiatorsandaler. 

Kom ihåg bara, för mycket går inte alltid så bra. Lagom är lagom! 

Har du några bra modetips för hösten?

Me today


Linne Weekday / Leggings Lindex / Halsband Lindex

100% choklad


I förrgår bakade jag chokladtårta, med underbar chokladglasyr. Trodde det skulle bli som kladdkaka och blev därför förvånad över resultatet som visade sig vara en fluffig och den godaste chokladtårta jag någonsin ätit. Receptet vill jag gärna dela med mig, ni hittar det här! Någon som är uttråkad? Gör en tårta, som denna. Det är nämligen godare än du tror. :)

We ♥ KanDee


Visst älskar vi KanDee? Hennes linnen och teckningar är ögongodis! ♥ Dessa linnen ovan blir dina för 269kr styck. Besök KanDees blogg, eller varför inte kika in på hennes Shop genast! Lot of love.

New mascara

LUMENE Blackest Black, Extra Volume Mascara 

Denna mascara fick ett nytt hem igår. Jag köpte den för 49kr (billigt eller vad?) och dessutom har jag bara hört positivt om den så nu måste den testas.

Vad för mascara använder du?

Lookbook inspiration


Jag älskar hennes stil! Har hon inte en härlig stil? Kerti heter hon, 19 år gammal och kommer från Estland. Det blonda håret är so beautiful. Kolla in på hennes Lookbook sida, ni blir säkert inspirerade! She's great.

Look for today


Linne VERO MODA / Shorts H&M / Skor KappAhl

God morgon! Nu vräker regnet ner, hann precis fota innan det började regna. Ska snart iväg till stan för att köpa något, kan visa senare om jag fyndar något! :) Nu ska jag bara fixa mig klar, ha det fint. ♥

Lust att tjäna pengar på din blogg genom reklam? Klicka {HÄR}för mer information.

Augustivärme

Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Klicka {HÄR} för att se bilden större.
Hallå. Dagen har spenderats på sportplanen och inne i mitt rum. Det regnade som något på morgonen men nu är det i stället varmt. Känner lite dunkande i mitt huvud så jag tror jag ska läsa en bok eller något nu. Ha det fint! ♥

Dagens


T-shirt Weekday / Linne Pieces / Leggings Lindex / Skor OHIO

Hej på er! Har jobbat hela dagen och nu regnar det. Härligt med långbyxor och inte bara shorts dag ut och dag in. Ska ladda ner lite musik och vänta på att regnet avtar så jag kan fotografera lite senare. :)

Nytt i garderoben


Topp/Tunika Lindex, 149kr

Home sweet home. Kom hem igår natt, kl 1. Igår blev det jobb och efter det hängde jag hela dagen med C. Idag ska jag på jobb, på kvällen, och nu före det har jag inget planerat. Tänkte i alla fall uppdatera med något (det enda!) jag köpte. I like it. Passande till höstkylan. Vi hörs! ♥

Bortrest tisdag-onsdag


Kommer åka på friidrottstävlingar, såsom oftast då jag åker bort. Men önska mig lycka till i alla fall? :) Tills jag kommer hem kan ni väl svara på frågan under? Ha det underbart. ♥

Vad vill du se mer av i bloggen?

Pink & green


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Nu är min dator resad och ny bakgrund inlagd. Bilden ovan! Den är rätt fin tycker jag, speciellt de rosa blommorna och effekten i bakgrunden. Nu ska jag äta lite cupcakes och sedan göra mig klar för träning! See you. ♥

Dagens sommarfräscha


T-shirt Monki / Shorts H&M / Skor KappAhl / Halsband Lindex

Sommar, sommar, sommar! Nu stämmer de orden verkligen överens med vädret idag. Just nu är det kring 25 grader i skuggan, men hoppas på mer värme under dagen så man får ligga ute i solen länge! Idag har jag även en träning inplanerad, skönt i denna värme. Have a sunny day! ♥

Redigeringstips i Photoscape

Gud vad jag älskar denna effekt! Jag fick tipset från Haidis blogg. Jag har alltid haft Photoscape men aldrig tänkt att det finns någon sådan effekt. Så hon tipsade mig och nu tipsar jag er. Med endast ETT klick blir bilden finare, snyggare och vackrare! Vad tycks? Värt att prova. :)

Svartvit - randigt


Topp Divided, H&M / Shorts H&M

Holà amigos! Shit vad fint väder det blev nu plötsligt. Solen skiner och det är jättevarmt! Har hunnit med jobb och stek i solen redan. Nu ska jag lyssna på bra musik, ordna upp mitt skrivbord och äta muffins. Ha det skönt! ♥