Göteborg


Samsung digimax i6 (min kompakta digitalkamera)

Hann med allt och lite till under de tre dygn jag befann mig i Göteborg. Shopping i Nordstan och på Avenyn, gå på Universeum, besök till Mölndal, kolla på utsikten från Göteborgshjulet och mycket mycket mer. Tiden skulle ha kunnat gå lite långsammare, men det var en resa jag gärna gör om! :-)

Look for today


Cardigan JC / Leggings JC / Skor DinSko / Accessoarer I♥LINK & Lindex

Har haft en riktigt bra vecka i Göteborg bland mellandagsrean. Min cardigan och armbanden är ett litet smakprov på vad jag köpt! Så snart som min kamera har laddat klart ska ni få se lite fina vinterbilder från resan.

Nyårsfråga


Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för hur nyår firas detta år. Antingen hemma med familjen eller hos någon kompis. Det återstår att se, dock är det ju bara några timmar till nyårsafton! Men vi får se hur det blir då jag kommit hem från Göteborg! ♥

Favoriter från 2010

Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II och Canon EF 75-300mm f/3-4.5 III

Nu när året 2010 börjar lida mot sitt slut har jag plockat fram några favoriter från året som gått. Nya och gamla, växter och landskap. Vad säger ni? Var detta ett bra fotoår? Bättre bilder blir det förhoppningsvis under nästa år. :-)

Next stop - Göteborg!


Bilden är inte fotograferad av mig.

Nu är jag på väg till Götet! Flygplanet borde landa kring 12 och efter det blir det att ta sig in till stan och därefter blir det fyra dagars shopping på mellanrean! Hur trevligt låter inte det? Hoppas ni har en fin vecka. Kram ♥

Frost


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Dagens


Blus I♥LINK / Leggings H&M / Skor DinSko

Hej där ute i snöstormen! Här yr det snö som bara vad, men tog mig ändå ut i snön för att fota några outfitbilder. Hur som helst, idag blir det att packa kappsäcken för imorgon bär det av! Vart får ni veta imorgon. Hihi! Ha en fin annandag jul.

PS! Kolla min systers nya fotoblogg HÄR!

Mina julklappar


Det här är bara en bråkdel av alla julklappar, men tänkte ni ville se lite i alla fall. Så här har ni några! :-)

1. 3 stycken muminmuggar  
2. Reflexskärm, 7 i 1, 56cm (ihopvikt) 
3. En ny & större kameraväska
4. Batterigrepp &  självutlösare
5. UV-filter
6. Motljusskydd
7. Smycken & accessoarer
8. Godis

+ andra grejer som hör julen till. Så som kläder och prydnadsgrejer, pengar och konfektaskar. Fick allt och lite till, men är supernöjd med alla saker! Speciellt glad blir man ju då man får nya saker till kameran. I alla fall jag. ♥

Vad fick du för julklappar?

Julafton i bilder

Julen firades i år hos mormor och morfar, med en traditionell finsk julmat: skinka/kalkon, fisk av olika sorter, sallader, köttbullar och det bästa är lådorna (potatis, kålrot & morot). Sedan påbörjades den två timmar långa paketöppningen och vad jag fått får ni se lite senare! Ha en fin juldag. ♥

Julafton - 24 december 2010

En riktigt god jul till alla! :-) Har hunnit öppna ett paket, ätit risgrynsgröt och set julkalenderns sista del. Nu väntar ett kyrkbesök, julmat och paketöppning. Hur ser er dag ut?

Unna dig själv något innan jul!

Snygga linnen, tjocka och mysiga tröjor, spetsleggings och coola ringar - något som gillas av mig! Här har jag plockat ihop några favoriter från BIKBOK, kolla närmare på deras hemsida om ni är intresserade! :-)

Klädsel på julfesten


Klänning Nelly.com / Skärp Lindex / Halsband I♥LINK / Armband KappAhl

Jullov! Äntligen, säger jag bara. Och som en stor överraskning befann sig även min saknade brittiska vän på julfesten! Nu blir det en lugn dag med julstädning och med ett träningspass på kvällen. Ha ett fint jullov! ♥

Pink like a pig


Tröja Nelly.com / Leggings I♥LINK / Skor DinSko

En dag kvar till jullov! Imorgon klockan 10.00 går julfesten av stapeln och sedan är det lov. Som jag väntat! Därtill är det bara tre dagar till julafton, tre ynka dagar. Kan stolt säga att jag har fixat alla julklappar redan och nu ska jag slå in de sista. :-)

Vår julgran


I år går vår julgran under temat rosa och guld, så detta är lite smakprov på hur vår julgran ser ut i år. Guldglitter och guldpärlor samt bollar pryder vår gran.

Har ni klätt er gran redan?

Skrivbord med jultema


Fixade och trixade lite med mitt skrivborg igår då jag tyckte att ett jultema skulle passa bra. Så det blev ett lite speciellt, stilrent men juligt tema på det hela. Inte svårt att fixa! Gjorde mitt i Photoscape v3.5!

En liten fråga


Mina alla julklappar är inte fixade än, har två-tre stycken kvar att fixa. Men jag har ju all tid! 4 dagar kvar till jul, så varför stressa? Nej, men imorgon måste jag senast fixa dem, sedan har jag allt klappat och klart!

Söndag, sista advent!

Idag är det sista advent - sista söndagen innan jul. Fyra ljus är tända i vår ljusstake och vad ska man säga? Jag tycker precis jag tände det första ljuset. Varför går tiden alltid så fort vid jul? På fredag är julafton och jag har nog inte förstått det ännu. Men skoj ska det bli! :-) Julafton är ju den dag man väntar på 364 dagar om året!

Julklappar


Jag älskar att slå in paket, det hör till de roligaste sakerna med julen! Så igår och idag har jag slått in paket, med olika paketpapper och fina paketband samt rosetter. Nu är det bara att vänta på julafton, och dit är det endast 5 dagar!

Kuvertväska


Begav mig iväg för att julshoppa lite, men köpte inte en enda julklapp utan bara lite saker åt mig själv! Bland annat denna kuvertväska från KappAhl som endast kostade 100kr. Ett riktigt fynd! Ni får se resten av shoppingens fynd en annan gång. :-)

Uppdatering av designen!


Har under de senaste dagarna fixat lite med en design, tog ett tag, men nu är den klar! En enkel bakgrund och ganska enkel design, men lite stilrent måste ju finnas med! Så vad tycker ni?

Det kallas växt


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Hittade lite bilder på något jag inte vet vad man kan kalla - växt kanske, helt enkelt? Hur som helst, gillar den blåa färgen och den coola bokeheffekten. Så nu delar jag med mig av dessa till er! :)

Favoritgodis


Mitt favoritgodis är Dumle, en självklarhet för mig. För er som inte smakat (ni måste smaka!) så är det alltså choklad och soft toffee innanför. Mjuk, god och alldeles perfekt! ♥

Vad är ditt favoritgodis?

En snöig dag


Såg att Hanna hade gjort en snöanimation och ville också testa, dock inte lika snygg som hennes! Idag har varit en dag i kylan bland affärer, har köpt lite julklappar, men fortfarande har jag många kvar att köpa. Vart rinner tiden iväg? Det är tio dagar till julafton och jag tyckte precis det var några månader!

Peace out!


Halsband Lindex / Topp H&M

Får bli ett lite annorlunda inlägg idag, kul med lite omväxling ibland! Ska snart iväg på träning men före det ska jag hinna göra lite läxor och äta ett Kinder chokladägg, så ni får ha en fin dag!

Julmarknad

Häromdagen var det julmarknad och självklart var jag framme med kameran och lyckades klicka av några julbilder. Kan säga att julstämningen inom mig höjdes rejält så nu kan jag inget annat än vänta på julafton som det förövrigt endast är 12 dagar kvar till!

Julfråga


Jag ska fira med min familj och släktingar. Dagen börjas med risgrynsgröt och dessutom brukar jag öppna ett paket på morgonen. Sedan brukar det bli ett besök till kyrkan och därefter äts julmaten. Och sedan är det bara att vänta på julgubben och öppna julklapparna. :-) Nu är det bara 13 dagar kvar!

Torsdagslook


Linne Nelly / Kofta Cubus / Leggings JC / Halsband Nelly

Har en massa att göra nu då det har börjat en ny period. Nya böcker som ska fixas och annat material. Så det är ett ståhej hela tiden. Lite tid blir det såklart över för fritid, men nu måste börja med matematiken och imorgon är det redan fredag! Shit, vad snabbt tiden går.

Snow


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Passade på att fota lite vinterbilder igår och det var ju bra, för idag fanns ingen snö kvar på kvistarna. Nu ligger allt på marken i stället metervis. Jag har bestämt mig för att sluta klaga på snön, den är ju ändå fin att se på och den varar ändå inte så länge.

Såpbubblor


Canon EOS 1000D + Canon EF 75-300mm f/3-4.5 III

Hittade lite bilder i arkivet från Gran Canaria-resan [här och här] och jag hade nästan glömt bort att vi köpte såpbubblor där. Gud vad uttråkade vi måste ha varit. Här kommer i alla fall två bilder, bara för att jag gillar de fina färgkontrasterna.

Hjärtbokeh


Limma ihop pappersremsan enligt rätt stolek för passande objektiv (jag använde 50mm f/1.8) och tejpa sedan fast pappret med hjärtutskärningen. Trä den sedan på ditt objektiv.


Resultatet! 

Hur gör man en bokeh bild? Kolla HÄR.

Teneriffa, 2007


En härlig turiststad med massa små affärer, snygg strand och fina restauranger. Dessutom fanns där en superfin djurpark där bland annat denna tiger är fotograferad. Ett ställe jag gärna besöker igen.


Branta vägar gick genom hela ön. Här en brant väg ner till stranden.


Året var alltså 2007, då var jag där. I den lilla staden Puerto de la Cruz. När blir nästa gång?
Samtliga bilder är fotade med Samsung digimax i6.

Vad jag shoppat:


Cardigan ONLY, 249kr / Spetsleggings GinaTricot, 199kr


Topp H&M, 99kr / Leggings JC, 249kr

Sedan köpte jag ju då en ny jacka och skor, som ni får se i kommande outfits och dessutom köpte jag ju julklappar, men dem kan jag ju inte visa upp här. :-) Beklagar dåliga bilder.

Julshoppat hela dagen


Bilderna är inte fotade av mig, endast collaget är gjort av mig.

Idag vaknade jag vid sex och har gått omkring i hundra och en affärer för att hitta fina julklappar åt nära och kära. Shoppade självklart åt mig själv också. Bland annat en ny vinterjacka, skor & andra snygga kläder. Mer tänker jag inte avslöja utan ni får se bilder en annan dag!

Till jultomten: Önskelista


Detta är i stort sett det jag önskar + en ny kameraväska och självklart blir man ju lika glad för sådant man inte önskat sig också. Nästan gladare för då är det ju mer en överraskning! :-) Hoppas min jul blir lika fin som förra julen. Tänkte bara önska er en trevlig helg från ett snöande land.

Det kallas solnedgång


Canon EOS 1000D + Canon EF 75-30mm f/4-5.6 III

Har publicerat ganska många solnedgångsinlägg de senaste månaderna, men ni verkar gilla dem! Vet inte om man kan kalla det här solnedgång eller vass. En blandning av båda kanske man skulle kunna säga. :-)

Ny bloggdesign - winter edition!


Har fixat en mörkare bakgrund, en lite annorlunda header (fortfarande samma bild som förra) och mörkare färger överlag på bloggen. Dessutom har jag fixat in fallande snö, ni minns att jag hade det förra vintern också? Så, vad tycks? :-)

Ser du inte designen?
Tryck F5!

Julkalender


Min julkalender ser ut såhär i år! En Kinder-julkalender! Jag älskar Kinders choklad, så gott! :-) Så nu ska jag se vad som gömmer sig bakom dagens lucka - nummer ett! Och samtidigt pricka av en dag och det är bara 23 dagar till julafton.

Har ni någon julkalender?